Ιστορικό

Η Βιοτεχνία Κυκλικών & Τοξωτών Κουφωμάτων Αλουμινίου & PVC Ξανθόπουλος δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής κουφωμάτων από το 1991 με έδρα τον Ίμερο Κομοτηνής Ροδόπης.

Το 1996 η αγάπη για την κατασκευή, με λεπτομέρεια και το μεράκι για κάτι καινούργιο στον χώρο της κατασκευής, μας οδήγησε να ασχοληθούμε με κάτι πιο περίπλοκο και εξειδικευμένο στον χώρο μας, με την κατασκευή κυκλικών και τοξωτών κουφωμάτων αλουμινίου, αίθριων και υαλοπετασμάτων με επιτυχία και δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα.

Η άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας, η τέλεια και γρήγορη κατασκευή, η άμεση εξυπηρέτηση και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μας καταξιώνουν στο χώρο μας με μεγάλη επιτυχία, ανανεώνοντας συνεχώς την κατασκευή των κουρμπαριστών κουφωμάτων όπως, συστήματα υαλοπετάσματος και παραθύρων περιμετρικού μηχανισμού (υαλοπετάσματα Μ1-Μ6-Μ3), Alumil (παραθύρων 20000-20500 Apollo) με δυνατότητα επιλογής σχεδίων από τους ίδιους τους πελάτες μας.

Το 2004 η βιοτεχνία εξοπλίστηκε με νέα μηχανήματα και δραστηριοποιήθηκε και στο χώρο του PVC με μεγάλη δυνατότητα παραγωγής κουρμπαριστών αρίστης κατασκευής.

Το 2008 η βιοτεχνία μεταφέρθηκε στις νέες εγκαταστάσεις, στο 6ο χλμ. Κομοτηνής-Παραδημής, εξοπλισμένη με νέα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με σκοπό τη δική σας καλύτερη και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Η Βιοτεχνία Κυκλικών & Τοξωτών Κουφωμάτων Αλουμινίου & PVC Ξανθόπουλος πρωτοτυπεί στην κατασκευή κουρμαπαριστών σε μικρές διαστάσεις αλουμινίου (από 20cm διάμετρο) και PVC (από 30cm διάμετρο), και διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα και λεπτομέρεια κατασκευής, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη κατασκευή και άμεση εξυπηρέτηση.

Σκοπός και στόχος της βιοτεχνίας είναι η εξάπλωση και στην αγορά του εξωτερικού για την εξυπηρέτηση των πελατών της.


© Χρήστος Ξανθόπουλος 2009-2012
    Βιοτεχνία Κυκλικών & Τοξωτών Κουφωμάτων Αλουμινίου & PVC

    Site by Komotini On-Line